fbpx

IPARÁGAK - 

KOMPLEX, KOMOLY ÜZLETI SZOFTVER EGYSZERŰEN, KÖNNYEDÉN. 

Kód nélkül, a világon elsőként. 

Nagyvállalati képességekkel a felhőből.

Az alábbi iparágakra van iparág-specifikus megoldásunk. Mind kód nélkül, vagy kevés kóddal testreszabható, alakítható és köthető össze más szoftverekkel.

Nagykereskedelem

Minden egyben, egyetlen alacsony árért - Modernizálja nagykereskedelmi tevékenységeit a legújabb technológiai megoldásokkal. Növelje hatékonyságát és pontosabban kezelje készleteit, rendelések és szállítások nyomon követésével.

Tovább a nagykerhez!

Gyártás

Minden egyben, egyetlen alacsony árért - Optimalizálja gyártási folyamatait a legmodernebb technológiai alapokon. Növelje hatékonyságát és javítsa a termékminőséget valós idejű adatkövetéssel és automatizált megoldásokkal.

Tovább a gyártáshoz!

Flottakezelés

Minden egyben, egyetlen alacsony árért - Innovatív flottakezelési megoldásokkal a legmodernebb technológiai alapokon. Kövesse nyomon járműveit, optimalizálja az útvonalakat és csökkentse a karbantartási költségeket.

Tovább a flottához!

MLM, értékesítők

Minden egyben, egyetlen alacsony árért - Fejlessze MLM hálózatát a legkorszerűbb technológiák segítségével. Kezelje egyszerűen az értékesítési csapatát, nyomon kövesse a jutalékokat és tegye hatékonyabbá a kommunikációt.

Tovább az MLM-hez!

HR

Minden egyben, egyetlen alacsony árért - Optimalizálja HR folyamatait a legmodernebb technológiai alapokon. Fedezze fel, hogyan segíthetünk a toborzás, a teljesítményértékelés és a munkavállalói elégedettség javításában. 

Tovább a HR-hez!

Fuvarozás-szállítmányozás

Minden egyben, egyetlen alacsony árért - Forradalmasítsa fuvarozási folyamatait a legmodernebb technológiai eszközökkel. Kövesse nyomon szállítmányait, optimalizálja az útvonalakat és növelje ügyfelei elégedettségét.

Tovább!


A "Kód nélküli" szoftver előnye

A kód nélküli szoftverek néhány éve váltak elérhetővé. Mi már 10 éve dolgozunk a kód nélküli technológiánkon, több mint 1600 fő funkciót kínálva, alacsony havi díjértÜzleti szoftvermegoldásaink nagyvállalati képességekkel és komplexitással rendelkeznek, mégis 30-50%-kal olcsóbban és gyorsabban készülnek el legtöbbször < fejlesztők /> és < kód /> nélkül.

MI A 10XONE? KOMPLEX 

ÜZLETI SZOFTVER 

EGYSZERŰEN, KÖNNYEDÉN. 

KÓD NÉLKÜL.


A világon elsőként. 

Nagyvállalati képességekkel a felhőből.

CRM, HR, ERP, pénzügyek és még több.

Tömeggyártáshoz (batch) és projekt alapú gyártási folyamatokhoz is. Kiemelkedő előnyünk, hogy a tervezési és gyártási szakaszok során szoftverünk egyedi folyamatokat biztosít, így rugalmasabb a cégműködés.


A "Kód nélküli" szoftver előnye

A kód nélküli szoftverek néhány éve váltak elérhetővé. Mi már 10 éve dolgozunk a kód nélküli technológiánkon, több mint 1600 fő funkciót kínálva, alacsony havi díjértÜzleti szoftvermegoldásaink nagyvállalati képességekkel és komplexitással rendelkeznek, mégis 30-50%-kal olcsóbban és gyorsabban készülnek el legtöbbször < fejlesztők /> és < kód /> nélkül.
Jó, de mennyibe kerül?

KÖLTSÉGBEN VERHETETLEN

1) Minimális üzemeltetési költségek - nem szükséges plusz személyzet. 
2) Jóval alacsonyabb változtatási költségek - a szoftver szabadon változtatható.
3) Jóval olcsóbb összekötni más rendszerekkel - rendszer-kapcsolatok kód nélkül.

-30%

 Üzemeltetési költség

-60%

Változtatási költség

-85%

Integrációs költség

ÉRDEKEL!


Érdekes lehet? Mi itt vagyunk - és szívesen beszélgetünk.

  A kapott adatokat a mindenkor hatályos hazai, EU és USA-i jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Adatot semmilyen módon nem adunk át harmadik fél részére a törvényi kötelezettségek teljesítését kivéve. ISO9001, ISO/IEC 20000-1 (ITIL), ISO/IEC 27001 (információ biztonsági) integrált irányítási rendszereket működtetünk.

  Mi történik ezután?

  1. Megbeszélés #1 - Megértjük mire van szüksége - Megbeszéljük az igényeket egy 15-60 perces konzultáció során.  

  2. Beállítás - Előzetesen beállítjuk a megoldásokat, hogy ismerős legyen, mikor az első felhasználó először belép. 

  3. Megbeszélés #2 - áttekintés - Képernyő-megosztással részletesen átnézzük a beállított megoldásokat. 

  4. A beállítások finomhangolása Finomhangoljuk a beállításokat az igények szerint. 

  5. Hozzáférést biztosítunk - Gratulálunk, készen állunk a használatra!
  Mitől "okos"?

  MI MÉG A 10XONE? MINDEN BENNE: EGYBEN, AZONNAL

  1600+ KÉSZ SZOLGÁLTATÁS

  CRM, beszerzés, HR, további ERP képességek, PÉNZÜGYEK és a többi "tudás", képesség, egyben. Sőt: változtatható - és új dolgok is hozhatóak létre - önállóan < fejlesztők /> vagy < kód /> nélkül


  ALAKÍTHATÓ, TESTRESZABHATÓ

  Egyedi igények megvalósításához: lehetőségek a 10xONE előtt

  Régi választás 1:

  Egyedi szoftver-fejlesztés

  Az egyedi megoldások a leginkább személyre szabottak - ugyanakkor a legköltségesebbek és a legnagyobb kockázattal járnak.
  Régi választás 2:

  Testreszabható szoftverek

  A komplex testreszabható szoftverek általában magas bevezetési költségekkel és hosszabb tanulási idővel járnak,  ugyanakkor ad némi rugalmasságot és sokkal szélesebb funkcionalitást nyújtanak, mint az alacsony kódú vagy kód nélküli (low code / no code) platformok.

  Régi választás 3:

  Kód nélküli platformok

  Ezek a platformok lehetővé teszik az üzleti felhasználók számára saját alkalmazások létrehozását, azonban korlátozottak a komplexitás és tudás terén: általában a komplex igények körülbelül 30-70%-át tudják kielégíteni.


  10xONE: a legjobb - mindenből - negatívumok nélkül

  Kód nélküli

  Új dolgok létrehozása, meglévők módosítása könnyedén.

  Grafikus, fogd-és-vidd módszerekkel, valamint további intelligens megoldásokkal: szabadon alakítható.

  1600+ kész funkció

  ERP, CRM, HR, pénzügyek és még több. Teljeskörű szolgáltatások, képességek és funkciók - benne számtalan iparágra és területre a CRM-től a gyártásig.

  Nagyvállalati erő

  Komoly, komplex feladatokra, nagy adatmennyiségekre is képes. Képes kezelni felhőalapú vagy telepített rendszerek esetén 100 millió rekordot, valamint több 1000 felhasználót is könnyedén.