fbpx

Támogatás

E-MAILEN: 7 x 24 ÓRÁBAN

SUPPORT@10XONE.COM

VÁLASZIDŐ: A SZERZŐDÖTT SZOLGÁLTATÁSI SZINTTŐL FÜGGŐEN

TELEFON: 8-18 ÓRA KÖZÖTT MUNKANAPOKON +36 30 245 15 84


Adatvédelemi garanciánk

A NÁLUNK TÁROLT ADATOKAT NEM ADJUK ÁT HARMADIK FÉLNEK - A TÖRVÉNYI KÖTELEZETTSÉG ESETÉT KIVÉVE, AZ IDE VONATKOZÓ IDŐN BELÜL ÉS SZABÁLYOK BETARTÁSÁVAL. A SZOFTVERBEN TÁROLT ADATOKAT NEM ELEMEZZÜK ÜZLETI SZEMPONTBÓL.


Küldetésünk

A komplex üzleti szoftvert sokkal egyszerűbbé, érthetőbbé és olcsóbbá tenni mind az üzleti mind a technikai felhasználók számára.

Víziónk

Az ERP+CRM+HR komplex üzleti szoftver kategória forradalma felé törekszünk. Célunk egy rendkívül rugalmas és világos megoldás létrehozása, amely önkiszolgáló, öndokumentáló és önmagyarázó integrált szolgáltatásokat nyújt. Mindezt egyszerű, vizuális és könnyen használható Low Code No Code eszközökkel érjük el. Végső célunk az, hogy lefedjük az összes üzleti igényt, a világ összes vállalkozása számára.

Értékeink

Én (=te): önmagad nem önző szeretete. Az élet oka az, hogy éljünk, szeressünk és merjünk. Merj élni, szeress: mondj dolgokat: mit szeretsz, mit nem szeretsz. Ne állapodj meg. Csinálj mindent úgy, hogy a másikat is szereted. Ez egyben önmagad nem önző szeretete.

Ügyfél (tudd, ki az Ügyfél) Az ügyfél nem csak a végfelhasználó, hanem mindenki, aki kap tőled valamit.

Cipő (lépj a Vásárló cipőjébe) Gondolkodj úgy, mintha az ügyfél cipőjében járnál.

Érték (csinálj olyat, ami értéket ad) Először az értékre kell gondolnunk – ebben a sorrendben, hogy mi az, ami értéket biztosít: Neked, mint kollégának, ügyfelünknek és a vállalatnak.

Átláthatóság (mondd ki, mit szeretnél) Légy átlátható az ügyfelek felé, és a vállalat belső működése során is minden tevékenységünkkel kapcsolatban, beleértve a szoftverünket, a szoftverkódunkat és a dokumentációnkat. Segíts nekünk megérteni, mire van szükséged. Ez mindkettőnknek segít.

Növekedés (önfejlesztési terv és annak megvalósítása) A személyes és szakmai fejlődésed szorosan összefügg a vállalati növekedéssel. Támogatjuk mindkettőt. Tanulj és fejlődj, és segíts a vállalatnak növekedni.

Fókuszált kitartás ("grit") (csináld a dolgokat maximálisan, és ne add fel félúton) Ha problémával nézel szembe: értsd meg annak legmélyebb gyökereit. És ne fáradj el, ne állj meg félúton. Tedd mindezt koncentráltan, célzottan.

Szeresd amit csinálsz (nem munka – hanem csinálj olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek) Hozz létre olyan munkahelyi környezetet, ahol az emberek boldogok, és olyan termékeket készíts, amelyek boldoggá teszik a felhasználókat. Ha nem vagy boldog azzal, amit csinálsz, változtass rajta. Ha nem, megy - hagyd abba.

Hosszú távon (nem "csak egy másik meló"*) Építs, gondolkodj hosszú távon, és fektess be a jövőbe. Maradj velünk hosszú távon.


A csapat magja

20 éves startup, cégfejlesztési, átalakítási és vezetői tapasztalat. Részt vett, felsővezetőként, 300 millió USD részvényesi érték felépítésében, gyakran magántőke-befektetőkkel (Bank of America Capital Partners, DBG Osteuropa Holdings, AIG New Europe Fund). 10 Million+ USD költségvetésű projektek vezetése. Részt vett távközlési, tanácsadó és szoftvercégek elindításában. Az első, 19 évesen elindított szoftvercége még mindig működik. MBA High Honors (legjobb 1%) a világ 1. számú üzleti iskolájából: University of Chicago Booth School of Business, Informatikus mérnök, Minőségirányítási mérnök, Pénzügyi szakközgazda.

Czernecki Peter
CEO

Több mint 15 év szoftverfejlesztési, üzleti- és rendszerelemzési és -menedzsment, valamint felhő- és nagyméretű telepített technológiai infrastruktúra tervezési és kezelési tapasztalat. 

Több sikeres projekt a pénzügyi elemző és vezetői információs rendszer fejlesztésében, valamint nemzetközi értékesítési és értékesítési támogatásban. A Szegedi Tudományegyetemen programozó matematikus szakon, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen projektmenedzserként végzett.

Pribék Andor
CTO

15 éves értékesítési tapasztalat. Beáta bizonyított múlttal rendelkezik a B2B és a kiskereskedelmi értékesítésben is: először a régió vezető gyermekgondozási termékeket gyártó cégénél volt értékesítő. Később a cég legnagyobb üzletének értékesítési vezetője lett. Ezt követően a régió vezető prémium bútorértékesítő vállalatának értékesítési vezetője volt. Ma 2015 óta ő irányítja a magyarországi értékesítést, legyen szó közvetlenül vagy értékesítési partnereinken keresztül.

László Beáta
Értékesítés, ügyféltámogatás

25 év Private Equity tapasztalat 1991 óta több mint 30 M&A és PE-ügylet Közép-Kelet-Európában.

Összesen 7 milliárd dollár cégérték létrehozása 

MBA MIT Sloan (osztályban top 10), Harvardi Egyetem, Informatikus mérnök

Klaus Hermann
Igazgatósági tag, tanácsadó

13 éve a Bain nevű stratégiai tanácsadó cégnél - az igazgatóság tagja, Bain Global Co., a pénzügyi szolgáltatási üzletág vezetője 4 év.

Az Accenture DE, AT, CH-nál ügyvezető igazgatóként, az Accenture DACH vállalatfejlesztési vezetője PhD üzleti stratégia, MBA Kellogg (Northwestern Egyetem)

Bernd Venohr
Igazgatósági tag, tanácsadó

30 év az Accenture D, AT és CH-nál ügyvezető igazgatóként.

Többek között az Accenture DE, AT és CH SAP kompetenciaközpontját vezette és fejlesztette 9 éven át. 

Informatikus mérnök

Frank Mang
Igazgatósági tag, tanácsadó