fbpx

SZERVIZ, JAVÍTÁS, KARBANTARTÁS

10XONE

Szerviz, javítás-karbantartás – felhő szoftver

Legyenek akár külső ügyfelek javítandó-karbantartandó eszközei, akár saját, kiterjedt, javítandó-karbantartandó eszközpark, mindenképpen rengeteg figyelmet és adminisztrációt, egyeztetést igényel – legyen az épület, gyár vagy bármilyen berendezés: egyéb gépek, berendezések, személygépkocsik, pótkocsi, busz, vagy motorkerékpár, bicikli vagy más eszköz.
Minden szerviz esemény – legyen az javítás, karbantartás vagy egyéb esemény (pl. eszköz valamilyen vizsgálata, vizsgája, dokumentumok érvényességének követése / lejárata) – folyamatos szervezést, egyeztetést is igényel, a kapcsolódó költségek-bevételek valamint dokumentumok illetve raktári mozgások és erőforrások (szerviz-állás, javítópad, vizsgapad stb.) rögzítése, foglaltságának követése mellett.
A saját eszközök alapadatait, költségeit, technikai és állapotát is követni kell.  E mellett foglalni (szerviz-bejelentések) / tervezni és jóváhagyni (belső vagy külső árajánlat alapján) a karbantartási tevékenységeket, ütemezni a javításokat, és a kapcsolódó költségeket és bevételeket, valamint a készlet-mozgást és kezelni a raktárakat.
Mindez nálunk egyben, teljesen újszerű módon, egységes, modern, letisztult felhasználói felületen, teljesen reális áron elérhető.
IRATKOZz FEL INGYEN! >