fbpx

Elindult a 10XMLM MLM blogja – 10XONE

[av_one_full first av_uid=’av-jejgg’][av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-epav4′]

[av_image src=’/wp-content/uploads/2017/07/MLM-blog.jpg’ align=’center’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-6wtn4′][/av_image]

Lassan, de biztosan elindult a 10XMLM MLM blogja is.

Miről fog szólni az MLM blog?

A blogon sok mindenről tervezek majd írni. MLM üzletről és a hozzá kapcsolódó dolgokról, érdekességről, a 10XMLM megoldásairól, és mindenféléről, ami az MLM témában az eszembe jut.

2 hosszabb sorozatot is indítok nemsokára az MLM blogon:

Az első sorozatban bemutatom az MLM hálózatokat: Mivel elég sok MLM hálózat van, így ez egy elég hosszú sorozatnak ígérkezik, ezért mellette folyamatosan lesznek más jellegű bejegyzések is.

 

A másik sorozatnak azt a címet adtam, hogy a „Hálózatépítő szemével”:  Ez a sorozat az előzőnek lesz a „párja”. Ebben lehetőséget biztosítok minden MLM hálózat bemutatása után, 2-3 hálózatépítőnek, aki abban a hálózatban építi az üzletet, hogy bemutathassa a saját szemszögéből az adott MLM hálózatot. Jelenleg még csak néhánynál vannak meg a hálózatépítők, akik bemutatkozhatnak, és bemutatják a hálózatukat. Ezért ha szeretne valaki élni a lehetőséggel, akkor keressen meg e-mailben: mlm@10xone.com , és megbeszéljük, hogy milyen feltételekkel lehetséges ez.

 

Az első 2 bejegyzésben az MLM üzletről fogok írni: Az MLM üzletnek az üzleti modelljéről, és az MLM üzlet emberi részéről.

 

 

 

Gidró Tamás

MLM Megoldások Divízió Vezető

 

 

 

Add a Comment
  1. Email Url
  2. [/av_textblock][/av_one_full]