fbpx

KÖZSZFÉRA – ELŐNYÖK

Alacsonyabb beruházás

Nem szükséges beruházás, nincs egyéb üzemeltetési költség.  És később sem kell váratlan költségektől tartania.  Az ismétlődő díjunkban (a jelentős, egyedi fejlesztések kivéltelével) minden benne van.

Követhető, kontrollált költségek

Költségvetés és költségvetési keret-tervezés.  Világos tervek és világos költségvetési helyzet.  Többféle terv-változat: elemezheti a jövőt a jövőbeli esetleges változások hatásait.

Hatékonyabb beszerzés

Eszközök, áruk, szolgáltatások beszerzésének tervezése, követése és a felhasználás elemzése.  A beszerzés több hasonló jellegű cég, szervezet (pl. kórházak, egyetemek) egyidejűleg összehangolt módon való kezelése, megvalósítása és a megtakarítások egy helyen, egyben való elemzése.

Jobban hasznosított erőforrások

Pl. hidak, épület-tömbök, eszközpark pl. járműflották hasznosítása.  A kihasználtság teljeskörű tervezése és követése (pl. felhasználók száma, bérlők száma, keresztülhaladó járművek száma, járműkihasználtság).  Befektetések, költségek és bevételek követése.  A napi használat operatív irányítása pl. szobák, helyiségek foglalása, járművek foglalása, kihasználása. Mindezek ismerős naptár-alapú megjelenítési felületen való kezelése.

Minden egyben

Nem szükséges más eszköz a szoftver használatához.  Ön így nem szembesül majd azzal a problémával, hogy egy dokumentum-kezelő vagy ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) rendszert (csak hogy példákat említsünk) keressen fél évvel az után, hogy használatba vette a szoftverünket.  A megoldásunkban benne van mindez – jobban integrálva, mint valaha is gondolná, vagy mint bármely rendszerben eddig látta


Szolgáltatási szintek

Előre beállított szolgáltatási szintek különböző szolgáltatási csoportok és ügyfél csoportok számára.  Az elért szolgálatási szintek jelentése illetve a szolgáltatási szint sértések jelentése.

Ügyfelek / vevők

Olyan folyamatokat alakíthat ki, melyek teljesen igazodnak a vevői / ügyél elvárásokhoz.  Ha változtatna, javítana – azonnal megteheti.

Több szervezet, egység kezelése

Több irányított szervezet, egység egy helyen való egységes kezelése  A legfontosabb előnyök egyike: amennyiben több szervezetet irányítana egyben (pl. egyetemek, egyetemi telephelyek, azonos jellegű szolgáltatók), melyek azonos szabályokat, folyamatokat és jelentési igényeket támasztanak, úgy nincs egyetlen más eszköz sem, mely annyit tehetne Önért, mint a 10XONE.  Az összes ilyen egységét, szervezetét egymástól függetlenül, de mégis azonos alapokon, azonos szabályok, adatgyűjtési és elemzési módszerek alkalmazásával irányíthatja, az egyébként sokszor költséges és fájdalmas rendszerintegráció nélkül.
Mindezt együtt, egyetlen eszközben, egyetlen helyen, komplex beállítások vagy képzés igénye nélkül.

Projekt irányítás és követés

Projekt alapú munkák, tevékenységek tervezése, irányítása és jelentése.  Projekt tervek teljeskörű kezelése (Gantt ábrák, projekt költségvetés) és változataik követése. Projekt költségvetés tervezés, erőforrás tervezés, ütemezés.  Több projekt egyben, egy helyen, egyetlen képernyőn való kezelése.

Teljesen internet alapú

Bárhol, bármikor használható.  Az Ön munkatársai, vevői, alvállalkozói bárhonnan, bármikor, bárhol az országban, vagy a Földön ugyanazt az adatot látják, és ehhez nem szükséges semmilyen további beruházás, vagy egyéb technikai előkészület. Ha külső feleket kíván bevonni – megteheti, bármikor, azonnal.