fbpx


MILYEN MEGOLDÁSSAL LENDÍTHETI FEL MLM ÜZLETÉT?

MLM megoldások okosan és egyben

Az MLM-esek számára vannak jó naptárak és naptár-szoftverek; hatékony feladatkezelő rendszerek, tervezést és mérést elősegítő megoldások, e-mail és körlevél küldő rendszerek.  Minden területen találni megoldást.
FELIRATKOZÁS INGYEN! >


Mi az, amit eddig nem tudott megtalálni az MLM hálózatépítéshez?

Nincs olyan megoldás, ami mindezt egyben, kényelmesen tudja kezelni, és ami kifejezetten az MLM területén dolgozók számára készült. Ahol a különböző funkciók okosan, együtt működve tudják támogatni az Ön munkáját. Ma Ön nyilvántartja az ügyfeleit, de nem látja a hozzá kapcsolódó e-maileket, ügyeket, feladatokat. Vagy nyilvántartja MLM hálózata tagjait, de nem tudja kinek hány ügyfele van, vagy éppen hány futó ügye van.
Eddig mindig választásra kényszerültünk, vagy minden területre kerestünk egy megoldást, ami minden igényünket ki tudta elégíteni, vagy olyan „megoldást” kellett  választanunk, ami hiányosságokkal rendelkezik. Mind a két választásban az a közös, hogy kompromisszumot kellett kötnünk.

Ezentúl az összes, az MLM hálózatépítést támogató eszközt egyben megtalálja, úgy hogy azok okosan együttműködve támogatják egymást.

Megoldások, melyekkel hatékonyabban építhető az MLM üzlet:

A 10XMLM ÜZLETI CSOMAGJÁBAN ELÉRHETŐ MLM MEGOLDÁSOK:

Az ősz folyamán bevezetésre kerülő további MLM megoldások, melyek kiegészítő modulként lesznek elérhetőek:

Teljes MLM hálózatok számára további egyedi és testre szabott megoldások:

A kiegészítő megoldások után speciális MLM megoldásokkal tesszük teljessé a kínálatot

Az MLM hálózatok sokban hasonlítanak egymáshoz, de tudjuk, hogy nem ugyanolyanok. Ezért a különféle területeken működő MLM-s munkatársak számára, egyedi, az adott terület sajátosságait is figyelembe vevő további megoldásokat is fogunk kínálni.

Termék-forgalmazóknak
Szolgáltatás-közvetítőknek