10XMLM - építse sikeresebben MLM üzletét

Megoldások okosan és egyben

10XMLM - egy új eszköz, amivel sikeresebben építheti MLM üzletét. Kíváncsi rá, hogyan tud könnyebben kommunikálni munkatársaival, egy helyen kezelni az összes üzleti ügyét, mérni a teljesítményüket, és ott javítani a hatékonyságukon ahol a leginkább kell? Egy MLM szoftverrel, ami az MLM és network marketing területén dolgozók számára készült eszköz. A 10XMLM mellyel növelheti az értékesítést, és eredményesebben építheti hálózatát. Ezután könnyebben teszi sikeressé az MLM üzletét.

IRATKOZZON FEL INGYEN! >

 

Elindult a 10XMLM előregisztráció!

Szeretné megismerni milyen előnyöket kínál az MLM üzlethez a 10XMLM? Akkor regisztráljon most, és próbálja ki kötelezettségmentesen az elsők között!

 

Milyen hasznos funkciókat kínál a 10XMLM szoftver?

Nyilván tudja tartani az összes ügyfelét, partnerét, MLM-s munkatársát. Intelligens naptár segítségével hatékonyan tudja szervezni munkáját az. Chat és email funkcióval hatékonyabban tud kommunikálni. Feladatkezelő használatával ezentúl mindig pontosan fogja tudni, hogy kinek, mit és mikorra kell elintéznie, és üzleti ügyeiben visszamenőleg is meg tudja nézni, hogy mi történt. Nyilván tudja tartani ügyfelei vásárlását, így hatékonyabban tudja kiszolgálni folyamatos rendeléseiket.

Dokumentumait on-line tudja tárolni, és bármikor meg tudja osztani másokkal. Vezetői támogatás funkciókkal könnyebben tudja menedzselni a teljes MLM hálózatát, mérni tudja saját és munkatársai teljesítményét. A felhő alapú technológiának köszönhetően a 10XMLM bárhonnan, bármikor elérheti, és közösen tudja használni munkatársaival, legyenek a világ bármely pontján. A 10XMLM szoftver mindent tartalmaz, mellyel Ön sikeres lehet az MLM üzlet területén.

MLM hálózatoknak a back office tevékenység kiszolgálására is alkalmas az MLM szoftver (pl. elszámolási rendszer, szerződéskezelés, raktárkészletek kezelése stb.), és a CRM területén lévő tevékenységek elvégzésére is.

10XMLM egy okos, MLM üzletet támogató felhő alapú MLM szoftver szolgáltatás, mellyel növelheti a saját és hálózata eredményeit, és munkatársai is hatékonyabban végezhetik a munkájukat. A rendszer támogatja a munkatársak munkáját, hatékonyabbá teszi az ügyfélkiszolgálást az első hívástól, a teljes értékesítési ciklus végéig, sőt az üzlet megkötése után is elősegíti a hosszú távú ügyfélkapcsolat ápolást.

Ezután az MLM-s hálózatépítők azokkal a feladataikkal tudnak foglalkozni, amik ténylegesen bevételt hoznak az MLM hálózatnak, értéket teremt az ügyfeleiknek, és mindezt sokkal hatékonyabban, mint eddig. Az értékesítési know-how az Ön MLM hálózatáé, mi ahhoz tudunk támogatást nyújtani a legmodernebb technológia segítségével, hogy ez a tudás a gyakorlatban, a napi munkájuk során, minél jobban megvalósuljon egy MLM szoftver támogatásával.

Vállalatunk célja, hogy az Ön MLM-s munkatársai is hatékonyan és élvezettel végezhessék munkájukat, építhessék hálózatukat, melyhez megfelelő hátteret tud biztosítani a 10XMLM szoftver.

Kíváncsi milyen további megoldásokat fog a jövőben kínálni a 10XMLM?

Olvassa el további terveinket, ismerje meg az idén bevezetésre kerülő további modulokat

Ismerje meg a további modulokat >

@