fbpx

Online rádió az MLM világáról

Az MLM rádió egy pozitív magyar kezdeményezése az interneten, ami Kaposvári Sándor nevéhez fűződik. Valószínűleg az első olyan magyar online rádió, ami az MLM üzlettel foglalkozik. Az MLM rádiónak egy nagyon nagy előnye, hogy elég hallgatni. Mai rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut mindenre, így az olvasásra is, viszont rádiót vagy valamilyen előadást egyéb elfoglaltságunk mellett is tudunk hallgatni, így könnyebben tudhatunk meg az MLM üzlettel kapcsolatos érdekességeket, hallgathatunk meg hasznos előadásokat.

Az MLM rádióban folyamatosan megszólalnak az MLM szakma elismert képviselői. Az MLM területével még ismerkedőknek segít megismerni ezt az üzleti területet. Az MLM üzletben dolgozók pedig érdekes, és tanulságos előadásokat hallgathatnak meg benne. Az előadások a témák széles körét vonultatja fel, mindenki megtalálhatja benne a számára érdekeset. Személyes sikertörténetek, célkitűzés, motiváció, és szakmai előadások is hallhatóak az MLM rádióban. Ennek köszönhetően olyanoknak is érdemes hallgatni a rádiót, akik már régebb óta dolgoznak ezen a területen, mert ők is találnak majd olyan adást, ami hasznos lesz a számukra.

A rádió hallgatása mellett érdemes átböngészni az MLM rádió honlapját is, ami további hasznos információkat rejt az MLM üzlettel kapcsolatosan. A cikkek menüpont alatt találunk írást a pozitív lelki beállítottságról, az MLM üzletről és a működéséről, és néhány érdekes írást Tonk Emiltől is.

A honlapon megtalálható rengeteg MLM cég bemutatása is, így ha éppen MLM céget keresünk, akkor érdemes lehet körbenézni, vagy ha egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk milyen MLM cégek vannak még. Az oldalon az MLM szponzorok részben lehetőséget kínál hálózatépítők számára egy rövid bemutatkozásra is. Az eszközök oldalon pedig az MLM üzletépítéshez találunk hasznos megoldásokat.

Az MLM rádió egy üdítő színfolt a magyar online MLM világában. Érdemes felkeresni azoknak, akik még csak most ismerkednek az MLM világával, és azoknak is, akik már gyakorlott hálózatépítők az MLM üzletben. És ha már ott van, akkor hallgasson meg egy-két előadást, vagy olvasson el egy cikket az MLM témájában.