fbpx

A 10XONE a vonatkozó, legmagasabb szintű ISO szabványoknak is megfelel.

Mi a 10XONE-nál ISO9001, ISO/IEC 20000-1 (ITIL), ISO/IEC 27001 (információ-biztonság) szabványoknak megfelelő integrált irányítási rendszert működtetünk.

Nyilvántartási szám:

ISO 9001: 503/1314(2)-1233(2)
ISO 27001: ISMS/14(2)-14(2)
ISO 20000-1: ITIL/3(2)-3(2)

Az ISO 9000/9001

A gazdasági szféra minden területén, a legszélesebb körben elterjedt szabványsorozat, amely mára egységes nemzetközi követelményrendszer. Olyan egységes iránymutatást jelent, amely elősegíti és garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettség növekedését, a vevői igényeknek való magasabb szintű megfelelést.
A szabvány a folyamatokat állítja a középpontba, ahol a működési folyamatok szabályozottak, felügyeltek, és folyamatosan fejlesztés alatt állnak, a hatékonyság és a szervezet eredményességének javítása érdekében.

ISO/IEC 20000

Az ISO/IEC 20000 szabvány az informatikai kérdések kezelésére koncentrál. Segít a szervezeteknek hatékonyan javítani az informatikai szolgáltatások irányítását egy átfogó folyamat megközelítésén keresztül.
A Service Desk megközelítés felhasználásával a problémák osztályozásra kerülnek, ami segít a folyamatosan fennálló gondok és a belső összefüggések meghatározásában. A szabvány a rendszerek kapacitásával, a változtatások alkalmával szükséges irányítási szintekkel, a pénzügyi tervezéssel, a szoftverek kezelésével és elosztásával is foglalkozik.

ISO 270001

A 27000-es szám a nemzetközi szabványosítás területén egy speciális témakörnek van fenntartva, ez pedig az információbiztonság és annak menedzselése. Egy olyan követelményhalmaz, mely szervezeti mérettől függetlenül alkalmazható a szervezetek számára, hogy információbiztonsági irányítási rendszert (IBIR) alakítsanak ki, vezessenek be, tartsanak fenn illetve fejlesszék információbiztonsági tevékenységüket.

“A SOLERTE Pályázati Tanácsadó Iroda összes projektmenedzsment munkáját a 10xONE rendszerében követjük nyomon.
Ebben rögzítjük a több száz futó projektünkhöz tartozó feladatokat, részfeladatokat, határidőket és felelősöket.
Azt hiszem, a 10xone nélkül “életveszélyes” lenne a működésünk – mind az ügyfelek, mind a saját szempontunkból.”

“A G-Transport Nyugat-Magyarország egyik meghatározó vállalkozása.
Számunkra a 10xONE kínált olyan teljeskörű folyamat-menedzsment csomagot, amely számos tevékenységünket lefedi és mellé kellően rugalmas – és nem utolsó sorban pályázattal is támogatott.”