fbpx

GINOP 3.2.2. – 6. TÁV- ÉS CSOPORTMUNKA TÁMOGATÁS

[av_section min_height=’50’ min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=’http://localhost/wordpress/wp-content/uploads/2017/07/webdesigner-1030×361.jpg’ attachment=’1768′ attachment_size=’large’ attach=’parallax’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_enable=’aviaTBoverlay_enable’ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=’#363547′ overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′]
[av_textblock size=” font_color=’custom’ color=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]

TÁV- ÉS CSOPORTMUNKA TÁMOGATÁS

Lehetővé teszi, hogy a csapatoddal úgy dolgozz együtt, mintha mindig egy irodában ülnétek

[/av_textblock]
[/av_section][av_submenu which_menu=’custom’ menu=’10’ position=’center’ color=’main_color’ sticky=’aviaTBsticky’ mobile=’disabled’]
[av_submenu_item title=” link=’manually,http://’ linktarget=” button_style=”]
[av_submenu_item title=” link=’manually,http://’ linktarget=” button_style=”]
[/av_submenu]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

GINOP 3.2.2. – 6. Táv- és csoportmunka támogatás

Ez egy valódi kép a szoftverünkből – egy megoldás, ami nem csak a táv- és csoportmunkát teszi lehetővé azonnal, egyben, hanem ennél sokkal többet.Ez a “Vezessen!” megoldásunk, amiben egyben láthatod, hogy ki mit csinál és kell, hogy tegyen a cégedben.Az összes létező folyamat, terület kapcsán.
Ezzel extrém rugalmasságot és átláthatóságot, érthetőséget kapsz.Görgess lejjebb a részletekért, nem csak a szoftverről, hanem a pályázatról is olvashatsz még!

[/av_textblock]
[/av_one_full][av_image src=’http://localhost/wordpress/wp-content/uploads/2017/07/6-tav-es-csoportmunka-1-1030×637.png’ attachment=’1811′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Mi a táv- és csoportmunka?

Olyan dolog, ami lehetővé teszi, hogy a csapatoddal úgy dolgozz együtt, mintha mindig egy irodában ülnétek.

Miért szerepel a GINOP 3.2.2 pályázaton?

Mert ha a céged akarod irányítani, azt fontos, hogy úgy is meg tudd tenni, ha nem az irodában ülsz / vagy munkatársaid nem az irodában ülnek.
[/av_textblock]
[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Miben jobb a 10xONE a táv- és csoportmunka  terén?

Olyan területeket kapcsol, köt össze és tesz egyben átláthatóvá és irányíthatóvá, amelyek eddig külön-külön léteztek csak:
-e-mailből gyárthatsz feladatokat és folyamatokat – az eredeti e-mailt is megőrzi a rendszer
-az e-maileket becsatolhatod a szoftverünkbe – innentől az adott “dologhoz” kapcsolódóan mindenki, aki ehhez a “dologhoz” tartozik, meg fogja találni; azaz nem csak egy-egy ember e-mail fiókjában lesznek fellelhetőek az esetenként akár kritikus emailek
-a naptár funkcióban szintén indíthatsz folyamatokat, illetve a folyamatok egyes lépései naptár-bejegyzéseket készíthetnek
-a naptár bejegyzések ennek megfelelően “okosak”: hozzájuk tudsz kapcsolni dokumentumokat, elhasznált / eltöltött időt, sőt pénzügyeket és nem pénzügyi mutatókat is
-a naptár-bejegyzések nem csak emberekhez hanem eszközökhöz is kapcsolódhatnak, így az eszközeidet (legyenek ezek gépek, gyár-részek, ingatlanok, irodák, járművek) is tudod követni, időben is
-a dokumentumok szintén az összes fentihez kapcsolódhatnak
-draszikusan, alapvetően folyamat-szemléletű: az egyes tevékenységeket folyamatokba szervezheted
Ebben vagyunk mi egyediek.
Amiben még egyediek vagyunk:
-nem csak a belső működésedet tudjuk sokkal rugalmasabbá, folyamat-alapúvá és folyamatosan mérhetővé és változtathatóvá tenni, hanem a vevőiddel, szállítóiddal közös dolgaidat, folyamataidat is tudjuk kezelni; azaz mi nem csak belül, hanem kívül is biztosítjuk a csoportmunkát.
Hogyan? Szoftverünk 100%-ig többcéges – automatikusan kiterjesztheted, használhatod az egyediséged bárki mással együtt. Mintha egy cég lennétek.
Így lesztek erősek, nagyok – de mégis rugalmasak és olcsók.
Amiben még egyediek vagyunk:
-nem csak táv- és csoportmunkát hanem minden mást is adunk mellé – szinte mindenünk megvan, ami ezen túl kell.
Így valóban a teljes céget, sőt annál többet is – le tudod fedni – akár az összes folyamattal.

A 10xONE megfelelése a GINOP 3.2.2-nek – 6. TÁV- ÉS CSOPORTMUNKA TÁMOGATÁS

100%

1. BIZTONSÁGOS TÁVOLI KAPCSOLAT
Célja az adatkommunikáció biztonságos és hiteles módjának kiépítése. Alkalmazásával lehetőség nyílik olyan adatcsatorna használatára, amelynek segítségével a távoli kapcsolatok biztonsága egyenértékű egy helyi hálózati kapcsolattal.
A biztonságos kapcsolódás módjának bemutatása.
A 10xONE megfelel: IGEN
2. BIZTONSÁGOS LEVELEZÉSI LEHETŐSÉG
Célja, hogy az elektronikus levelezés elérhetősége akkor is biztosítható legyen, ha nincs lehetőség biztonságos távoli kapcsolat kiépítésére. Használatával lehetőség nyílik akkor is az elektronikus levelek olvasására és írására, azaz a korlátozott irodai funkciók használatára, ha nincs mód vagy lehetőség biztonságos távoli kapcsolat kiépítésére.
A biztonságos távoli levelezési lehetőség bemutatása (https kapcsolat).
A 10xONE megfelel: IGEN
3. OSZTOTT INFORMÁCIÓS BÁZIS ÉPÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGE
Célja a tudás, információ kollektív megosztásának a segítése. A rendszer biztosítson egy egységes szerkezetű, hierarchikusan felépített, távolról (mobileszközökről) is elérhető tudásbázist, amely a vállalkozásban keletkező adatok tárolását és elérését képes segíteni.
A tároló/lekérdező felület bemutatása. A dokumentumok elérhetőségének demonstrálása külső elérési pontról.
A 10xONE megfelel: IGEN
4. A PAPÍR ALAPÚ DOKUMENTUMOK ELEKTRONIKUS KEZELÉSI, TÁROLÁSI LEHETŐSÉGÉNEK MEGTEREMTÉSE
Célja, a nem elektronikusan keletkező adatok (pl. levelek, számlaképek) elektronikus kezelhetősége. Használatával lehetőség nyílik a papír alapú dokumentumok távoli kezelésére és kereshető tárolására.
Az elektronikus kezelő rendszer bemutatása legalább 10, tetszőlegesen kiválasztott elektronikusan kezelt dokumentum segítségével.
A 10xONE megfelel: IGEN
5. VALÓS IDEJŰ ÜZENETKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁS BEVEZETÉSE
Célja, a kommunikációs költségek csökkentése érdekében olyan valós idejű üzenetküldő szolgáltatás (pl. üzleti videokommunikációs megoldás) használata kerüljön bevezetésre, amelynek segítségével írásban és / vagy élőszóban nyílik mód a kapcsolattartásra. Használatával lehetőség nyílik a távoli elérésen keresztül csatlakozók státuszának monitorozására, a közvetlen elektronikus adat- és információcserére.
A valós idejű üzenetküldő szolgáltatás használatának bemutatása; a vállalkozás munkavállalóinak 80%-ának saját, személyre szóló hozzáféréssel kell rendelkeznie.
A 10xONE megfelel: IGEN
6. FELADAT STÁTUSZAIT KÖVETŐ RENDSZER HASZNÁLATA
Célja, hogy a felmerülő problémák és feladatok kezelésének teljes életciklusa és státuszainak állapota egyértelműen nyomon követhető legyen a felelőségi viszonyokkal együtt.
A feladat státuszait követő rendszer bemutatása. A vállalkozás munkavállalói 80%-ának saját, személyre szóló hozzáféréssel kell rendelkeznie.
A 10xONE megfelel: IGEN

[/av_textblock]
[/av_one_half]