fbpx


MLM hálózat független megoldás

Használja ki Ön is az internet és az MLM szoftver közösségi funkcióit!

Az MLM hálózatok világa folyamatosan változik. Újabb hálózatok jelennek meg a piacon, régiek tűnnek el, és vannak olyan hálózatok is melyek már évtizedek óta a piacon vannak. Vannak olyan üzletépítők, akik 1 hálózatnak a tagjai, és vannak, akik több hálózatban is benne vannak.

Ön váltott már hálózatot eddigi MLM-s karrierje alatt? Ha igen, akkor Önnek is fontos lehet, hogy függetlenül attól, hogy hogyan hívják a hálózatot, melynek az üzletét építi, az Ön dolgai mindig megmaradjanak a hálózattól függetlenül. Ha Ön úgy dönt, hogy másik MLM hálózatban folytatja a karrierjét, a 10XMLM megoldásait, és a benne tárolt adatait bármikor tovább viheti magával, és be tud csatlakozni egy másik hálózathoz.
Ha több MLM hálózatnak a tagja, akkor külön tudja kezelni az ügyeit, így elkülönítve is látja, hogy melyik hálózathoz melyik ügye/ügyfele tartozik.

Milyen előnyökkel jár, hogy MLM hálózat független a szoftver?

  • MLM hálózat független, így ha Ön másik MLM hálózatba átlép, üzleti ügyeit magával tudja vinni
  • Bármennyi MLM hálózathoz tud csatlakozni
  • Ha Ön több üzletet épít, akkor minden ügyét külön tudja kezelni, így mindig pontosan fogja tudni, hogy egy adott ügye, ügyfele, hálózatépítője melyik MLM üzletéhez kapcsolódik
Próbálja ki
kötelezettség-
mentesen
a 10XMLM
megoldást!

Ismerje meg a többi MLM megoldástKapcsolatfelvétel