fbpx

csapat

Vizuális, szép, jól használható, praktikus és alacsony költségű felhő szoftver megoldásokat nyújtunk cégeknek.
15+ év tapasztalattal rendelkezünk nagyvállalati, vállalati szoftver megoldások szállításában – melyeket valóban, hosszú távon használnak, a felhasználók szeretnek és robusztusan, alacsony költségen, biztonságosan üzemeltethetőek.
Hisszük, hogy a kód és a tervezés minősége és a felhasználói szándékok megértése és megvalósítása ami valóban számít, nem pedig a szoftverfejlesztők száma.

MENEDZSMENT

Peter Czernecki
Vezérigazgató (CEO)
17+ év üzlet-építési, átalakítási (turnaround), informatikai, üzletszervezési és vezet≈ëi tapasztalat.  Péter informatikus, közgazdász és min≈ëségirányítási mérnök.  E mellett a világ egyik elismerten legjobb üzleti iskolájában, a University of Chicago GSB-n (újabban: Booth School of Business) szerzett MBA-t, kitűnővel.  Számos vállalkozás létrehozásában, átalakításában – 300 millió dollárnyi részvényesi értéket létrehozva – vett részt, gyakran magántőke-befektetőkkel és szinte mindig informatika alkalmazásával.  Ez alatt sikeresen vezetett 10 millió dollárt meghaladó költségvetésű, teljes, 3000 fős vállalatot átalakító projektet, informatikai részleget és számos nemzetközi csapatban dolgozott együtt, szintén sikeresen.
Andor Pribek
Technológiai igazgató (CTO)
10+ évet meghaladó szoftverfejlesztési és üzletszervezési valamint vezet≈ëi tapasztalat. Andor a JATE-n végzett közgazdasági programozó matematikusként, valamint elvégezte a BKÁE KTI projektmenedzser szakát is.  Jelentős szerepet töltött be számos sikeres pénzügyi elemzői és vezetői információs rendszer fejlesztésében és nemzetközi értékesítésében.  Ezt követően Közép-Kelet Európa legnagyobb logisztikai szolgáltatójánál lett szoftverfejlesztési vezető, ahol a fejlesztési folyamatot és csapatot irányította.
László Beáta
Értékesítési igazgató
15+ év értékesítési tapasztalat. Bea először a kereskedelmi szektorban, a kiskereskedelemben bizonyított: a régió legnagyobb gyermek-cikkeket forgalmazó cégénél volt először értékesítő majd értékesítési vezető és a legnagyobb áruházuk vezetője. Ezt követően a legnagyobb prémium bútor-forgalmazó cégnél lett kereskedelmi vezető, áruház-vezető, Jelenleg a közvetlen értékesítésért, a szoftver bemutatók szervezéséért, az ügyfél-kapcsolattartásért felel.
Roland Helli
Vezető Fejlesztő
Front end és back end 15+ év fejlesztési tapasztalat nagyvállalati és középvállalati projekteken. MSc Computer Science.
Számos platformon és fejlesztői környezetben bizonyított már.
Erőssége az új technológiák kipróbálása és gyors beillesztése a már létező környezetekbe.
Gidró Tamás
Értékesítés, szoftverbevezetés, MLM-hálózat specialista
9+ év tapasztalat: kereskedelmi hálózat építése szolgáltatás és termék értékesítés.